Olav og Ingers side  

Sidevognscross
Startsiden
I 2007 vil vi prøve å skrive litt etter hvert som sesongen utvikler seg, så følg gjerne med. 

26.05.2007 Mailøpet i Sarpsborg

Nok en gang heldige med godt vær, flott bane og kjempegode arrangører. Slik ble rammen rundt årets første løp for Inger og meg. Vi hadde hørt at banen var omgjort noe etter sist gang vi trente, men det viste seg at banen fremstod som ennå bedre. Treninga gikk bra helt til vi kom inn, da viste sykkel tegn til å feile på tenninga. Det viste seg at batteriet var kortsluttet. Bulle var nok en gang redningen, ut av hans rikholdige lager dukket det opp et reservebatteri, som reddet løpet for oss. Takk Bulle.

Heat 1 startet med at vi kom sist ut. Greidde så å avansere noen plasser før vi fikk et slag på styret fra en sykkel som kjørte forbi oss. Det ble en rask tur i grusen for både Inger og meg, men det gikk ikke mange sekunder før vi var i gang igjen. Jeg tror det var verst for sønnen vår som stor flaggvakt rett ved der vi velvet og så sin mor fly gjennom luften før hun landet på far. Vi må nok dagen etterpå innrømme at vi er litt støle.

Heat 2 gikk bra, men på slutten av heatet var både Inger og jeg dyktig slitne. Så de siste rundene inn safet vi nok noe for å få målflagget. 15 min + 2 runder er relativt lang tid fant vi ut. På nest siste runde hørte jeg stygge lyder fra et hjullager, så det blir nok litt skruing før vi drar til Danmark neste torsdag. Da er det løp i Mosten, og Bulle, Tom Dulin og vi skal avgårde.

Perioden 1-24.05.2007

Perioden har blitt mye skruing da det kom fram flere mangler på treningshelga som skulle rettes før første løpet i Vistergropa.

Treningshelg 29-30.04.2007

I regi av NVMV motorsport arrangerte vi treningsleir på en bane i nærheten av Munkedal i Sverige.  Fantastisk vær og en flott bane ga en flott ramme. Dessverre var det bare 3 solosykler og 4 sidevognssykler som fant veien ditt. For sidevognskjørnerne ble det en utbytterik helg, da Christer Johannisson og Linhardt "Lelle" Carlsson ga oss norske førere gode råd og tips. Vi følte alle at dette var et løft videre.

10.02.2007  Sesongens første trening.

Endelig kom vi oss ut. Sammen med Harald og Ingunn trente vi i Vistergropa i Sarpsborg i dag. Fantastisk føre, 5cm snø med blåis under. Med piggdekk satt det bedre enn om sommeren og vi fikk noen gode runder. På slutten ble styredemperen så kald at det var vanskelig å ta returer, så den må nok av på vinterkjøringen.

Harald og Ingunn

Inger og meg

Årets første hendelse er en sammenkomst for alle sidevognsførerne og plattformsjefer hjemme hos oss den 6 januar slik at vi skal få ha det litt gøy sammen før sesongen starter. Litt mat og litt godt drikke er en god start på sesongen